Yhdistys starttaa vuoden 2019 uudistuneella hallituskokoonpanolla!

4.1.2019

MLL Siilinjärven paikallisyhdistys ry sai uuden puheenjohtajan vuodelle 2019. Vapaaehtoisporukkaa johtaa jatkossa Eliisa Girsén, joka on ollut yhdistyksen toiminnassa mukana jo 5 vuotta ja toiminut aiemmin mm. varapuheenjohtajana ja sihteerinä. Varapuheenjohtajana aloittaa Anu-Riikka Kolari ja sihteerinä Kaisa Raninen. Rahastonhoitajana jatkaa Pirjo Lankinen, jäsenvastaavina Pirjo Lankinen, Anu-Riikka Kolari ja Piia Martikainen ja kerhovastaavina Päivi Polvinen ja Paula Katainen. Jarkko Mustonen jatkaa hallituksen jäsenenä ja varajäseninä Elina Pääkkönen ja Laura Matikka. Uusia hallitustoimijoita valittiin kaksi: Riina Salo aloittaa perhekahvilavastaavana ja Piia Rajala hallituksen varajsenenä.