Kuperkeikkakerho

Kuperkeikkakerho on alle kouluikäisten lasten liikunnallinen kerho. Kuperkeikkakerhossa tehdään tietysti kuperkeikkoja, mutta paljon muutakin: kerhossa temppuillaan, tasapainotellaan, kiipeillään, juostaan sekä pompitaan ja voidaanpa käydä vaikka mielikuvitusmatkalla mummolassa tai viidakossakin ja niillä matkoilla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.

Tervetuloa liikkumaan!

Kuva:  Päivi Karjalainen

Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta:

Kauden 2021-2022 Kuperkeikkakerhot:

TIISTAISIN

Paikkana Salmin Sali (Siilinlahden koulu, Koulutie 3)
klo 17.00–17.30          2–3 v. + vanh.
klo 17.30–18.00          3–4 v.     TÄYNNÄ
klo 18.00–18.45          5–6 v.       TÄYNNÄ

Varasijoille voi ilmoittautua: mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com

Kevätkausi alkaa viikolla 2.
Kevätkaudella 14 kertaa (ei kerhoa viikolla 10).

Kerhojen tietosuojaseloste

Verkkokaupan ehdot⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hinnat:

Syyskausi 65 € , jäsenille 55 €
Kevätkausi 65 €, jäsenille 55 €
yhteensä molemmat kaudet 130 €, jäsenille 110 €

Jäseneksi voit liittyä täältä. Jäsenyys maksaa 25 € / vuosi. Jäsenyydellä saat paitsi edullisemman kerhomaksun, myös paljon muita etuja!

Maksaminen ja peruutusehdot

• Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kerhopaikka suoraan verkkokaupan kautta. Myös ilmoittautumistiedot kerätään verkkokaupan kautta.
  • Kerhoa voi kokeilla yhden kerran, mutta se täytyy perua ennen seuraavaa kertaa kirjallisesti sähköpostilla (mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com), jos ei aio jatkaa kerhoa.
  • Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin veloitamme koko hinnan (sairastumistapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan vain, jos osallistuminen koko kurssille estyy, yksittäisiä poissaolokertoja ei kuitenkaan korvata)
  • Mikäli sinulla on kysyttävää, esimerkiksi mihin ryhmään lapsesi olisi hyvä osallistua, älä epäröi ottaa yhteyttä (mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com)!
  • Varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja suoraan opettajalta sähköpostilla osoitteesta mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com

Kuperkeikkakerhon ohjaaja:

• Paula Katainen, Sosionomi AMK (Varhaiskasvatuksen opettaja)

Yhteydenotot ja kyselyt sähköpostilla:  mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com