Kuperkeikkakerho

Kuperkeikkakerho on alle kouluikäisten lasten liikunnallinen kerho. Kuperkeikkakerhossa tehdään tietysti kuperkeikkoja, mutta paljon muutakin: kerhossa temppuillaan, tasapainotellaan, kiipeillään, juostaan sekä pompitaan ja voidaanpa käydä vaikka mielikuvitusmatkalla mummolassa tai viidakossakin ja niillä matkoilla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.

Tervetuloa liikkumaan!

Kuva:  Päivi Karjalainen

Ryhmiin voi kysellä vapaita paikkoja/ilmoittautua (myös varasijoille):  mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com.

Kauden 2021-2022 Kuperkeikkakerhot:

TIISTAISIN

Paikkana Salmin Sali (Siilinlahden koulu, Koulutie 3)
klo 17.00–17.30          2–3 v. + vanh.
klo 17.30–18.00          3–4 v.       TÄYNNÄ
klo 18.00–18.45          5–6 v.       TÄYNNÄ

Ensimmäinen kerhokerta on viikolla 36 eli ti 7.9. 21
Syksyllä 12 kertaa (ei kerhoa viikoilla 38 ja 42).
Kevätkaudella 14 kertaa (ei kerhoa viikolla 10).

HUOM!
Mikäli lapsi jatkaa myös kevätkaudella kerhossa, täytyy kevätkausi maksaa verkkokaupan kautta 1.-15.12.2021. Verkkokauppa on tuolloin auki vain syksyn kerholaisille. Saatte linkin verkkokauppaan sähköpostilla, kun kauppa avautuu. 16.12. verkkokauppa muuttuu kaikille avoimeksi, ja lapsi voi menettää paikkansa kevätkaudelle, mikäli kerhomaksua ei ole tätä ennen maksettu.

Kerhojen tietosuojaseloste

Verkkokaupan ehdot

Hinnat:

Syyskausi 65 € , jäsenille 55 €
Kevätkausi 65 €, jäsenille 55 €
yhteensä molemmat kaudet 130 €, jäsenille 110 €

Jäseneksi voit liittyä täältä. Jäsenyys maksaa 25 € / vuosi. Jäsenyydellä saat paitsi edullisemman kerhomaksun, myös paljon muita etuja!

Maksaminen ja peruutusehdot

• Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kerhopaikka suoraan verkkokaupan kautta. Myös ilmoittautumistiedot kerätään verkkokaupan kautta.
  • Kerhoa voi kokeilla yhden kerran, mutta se täytyy perua ennen seuraavaa kertaa kirjallisesti sähköpostilla (mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com), jos ei aio jatkaa kerhoa.
  • Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin veloitamme koko hinnan (sairastumistapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan vain, jos osallistuminen koko kurssille estyy, yksittäisiä poissaolokertoja ei kuitenkaan korvata)
  • Mikäli sinulla on kysyttävää, esimerkiksi mihin ryhmään lapsesi olisi hyvä osallistua, älä epäröi ottaa yhteyttä (mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com)!
  • Varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja suoraan opettajalta sähköpostilla osoitteesta mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com

Kuperkeikkakerhon ohjaaja:

• Paula Katainen, Sosionomi AMK (Varhaiskasvatuksen opettaja)

Yhteydenotot ja kyselyt sähköpostilla:  mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com

y-tunnus 1072605-9, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Siilinjärven paikallisyhdistys ry, Ruisaumantie 28, 71800 Siilinjärvi, p. 040 769 7805, mll.siilinjarvi@gmail.com