Muskarit

Lauluja ja leikkejä lapsille osaavan ohjaajan opastamana

Muskaritunnilla lauletaan, loruillaan ja kuunnellaan, kokeillaan ja soitetaan erilaisia soittimia sekä liikutaan musiikin tahdissa. Muskarituntien tarkoituksena on herättää lapsen kiinnostus ja rakkaus musiikkiin tavalla, jonka hän muistaa läpi koko elämänsä. Musiikista tulee tuolloin merkittävä osa lapsen elämää.

Muskariryhmiä järjestetään ikäryhmittäin. Jokaisessa ryhmässä huomioidaan lapsen ikäkausi ja tunnit rakennetaan lasten kehitystason mukaisesti. Pienten lasten muskariryhmissä lapset käyvät vanhemman kanssa. Lapsen kasvaessa ja kehitystason salliessa lapset alkavat käydä tunneilla ilman vanhempaa.

Kuva: Päivi Karjalainen

Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu  verkkokaupan kautta:

Kauden 2021-2022 Muskariryhmät:

KESKIVIIKKOISIN

Paikkana Siilinjärven seurakunta Iso kerhohuone, (Haarahongantie 4)
klo 16.20–17.00          Perheryhmä (lapset 0-6 v. + vanh.)
klo 17.00–17.30          1–2 v. + vanh.
klo 17.45–18.15          2–3 v. + vanh.
klo 18.15–19.00         4–6 v.

TORSTAISIN

Paikkana Leppäkaarteen kerhohuone (Honkarannantie 8)
klo 9.30–10.00             Vauvat

Paikkana Vuorelan nuorisotila (Rinnepolku 1)
klo 17.00–17.30          1–2 v. + vanh.
klo 17.30–18.00         Rytmimuskari
klo 18.00–18.40         Ninjamuskari

Kevätkausi alkaa viikolla 2.
Kevätkaudella 14 kertaa (ei muskaria viikolla 10).

Kerhojen tietosuojaseloste

Verkkokaupan ehdot

Hinnat:

Syyskausi 65 € , jäsenille 55 €
Kevätkausi 65 €, jäsenille 55 €
eli yhteensä molemmat kaudet 130 €, jäsenille 110 €

Perheryhmässä toisen ja siitä seuraavien lapsien maksu:
Syksyllä 55 €, jäsenille 45 €
Keväällä 55 €, jäsenille 45 €
yhteensä molemmat kaudet toiselta lapselta 110 €, jäsenille 90 €

• Jäseneksi voit liittyä tästä, jäsenyys maksaa 25 € / vuosi. Jäsenyydellä saat paitsi edullisemman kerhomaksun, myös paljon muita etuja!

Maksaminen ja peruutuksen ehdot

• Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kerhopaikka suoraan verkkokaupan kautta. Myös ilmoittautumistiedot kerätään verkkokaupan kautta.
  • Kerhoa voi kokeilla yhden kerran, mutta se täytyy perua ennen seuraavaa kertaa kirjallisesti sähköpostilla (mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com), jos ei aio jatkaa kerhoa.
  • Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin veloitamme koko hinnan (sairastumistapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan vain, jos osallistuminen koko kurssille estyy, yksittäisiä poissaolokertoja ei kuitenkaan korvata).
  • Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi siitä, mihin ryhmään lapsesi olisi hyvä osallistua, älä epäröi ottaa yhteyttä (mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com)!
  • Varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja suoraan opettajalta sähköpostilla osoitteesta mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com.

Muskariopettaja
Henna Korhonen, musiikkipedagogi, AMK

yhteydenotot ja kyselyt sähköpostilla:  mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com