Muskarit

Lauluja ja leikkejä lapsille osaavan ohjaajan opastamana

Muskaritunnilla lauletaan, loruillaan ja kuunnellaan, kokeillaan ja soitetaan erilaisia soittimia sekä liikutaan musiikin tahdissa. Muskarituntien tarkoituksena on herättää lapsen kiinnostus ja rakkaus musiikkiin tavalla, jonka hän muistaa läpi koko elämänsä. Musiikista tulee tuolloin merkittävä osa lapsen elämää.

Muskariryhmiä järjestetään ikäryhmittäin. Jokaisessa ryhmässä huomioidaan lapsen ikäkausi ja tunnit rakennetaan lasten kehitystason mukaisesti. Pienten lasten muskariryhmissä lapset käyvät vanhemman kanssa. Lapsen kasvaessa ja kehitystason salliessa lapset alkavat käydä tunneilla ilman vanhempaa.

Kuva: Päivi Karjalainen

Ryhmiin voi kysellä vapaita paikkoja/ilmoittautua (myös varasijoille): mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com.

Kauden 2021-2022 Muskariryhmät:

KESKIVIIKKOISIN

Paikkana Siilinjärven seurakunta Iso kerhohuone, (Haarahongantie 4)
klo 16.20–17.00          Perheryhmä (lapset 0-6 v. + vanh.)
klo 17.00–17.30          1–2 v. + vanh.
klo 17.45–18.15          2–3 v. + vanh.
klo 18.15–19.00         4–6 v.

TORSTAISIN

Paikkana Leppäkaarteen kerhohuone (Honkarannantie 8)
klo 9.30–10.00             Vauvat
klo 10.15–11.00          Perheryhmä  (lapset 0–6 v. + vanh.)  RYHMÄ EI OLE ALKANUT VIELÄ, SILLÄ OSALLISTUJIA EI TARPEEKSI)

Paikkana Vuorelan nuorisotila (Rinnepolku 1)
(klo 16.20–17.00          Perheryhmä  (lapset 0–6 v. + vanh.)  RYHMÄ EI OLE ALKANUT VIELÄ, SILLÄ OSALLISTUJIA EI TARPEEKSI)
klo 17.00–17.30          1–2 v. + vanh.
klo 17.30–18.00         Rytmimuskari
klo 18.00–18.40         Ninjamuskari

Syyskausi alkaa viikolla 36. Syksyllä kertoja 12. Ei muskaria viikolla 42 (syyslomaviikko).
Kevätkaudella 14 kertaa (ei kerhoa viikolla 10).

HUOM!
Mikäli lapsi jatkaa myös kevätkaudella kerhossa, täytyy kevätkausi maksaa verkkokaupan kautta 1.-15.12.2021. Verkkokauppa on tuolloin auki vain syksyn kerholaisille. Saatte linkin verkkokauppaan sähköpostilla, kun kauppa avautuu. 16.12. verkkokauppa muuttuu kaikille avoimeksi, ja lapsi voi menettää paikkansa kevätkaudelle, mikäli kerhomaksua ei ole tätä ennen maksettu.

Kerhojen tietosuojaseloste

Verkkokaupan ehdot

Hinnat:

Syyskausi 65 € , jäsenille 55 €
Kevätkausi 65 €, jäsenille 55 €
eli yhteensä molemmat kaudet 130 €, jäsenille 110 €

Perheryhmässä toisen ja siitä seuraavien lapsien maksu:
Syksyllä 55 €, jäsenille 45 €
Keväällä 55 €, jäsenille 45 €
yhteensä molemmat kaudet toiselta lapselta 110 €, jäsenille 90 €

• Jäseneksi voit liittyä tästä, jäsenyys maksaa 25 € / vuosi. Jäsenyydellä saat paitsi edullisemman kerhomaksun, myös paljon muita etuja!

Maksaminen ja peruutuksen ehdot

• Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kerhopaikka suoraan verkkokaupan kautta. Myös ilmoittautumistiedot kerätään verkkokaupan kautta.
  • Kerhoa voi kokeilla yhden kerran, mutta se täytyy perua ennen seuraavaa kertaa kirjallisesti sähköpostilla (mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com), jos ei aio jatkaa kerhoa.
  • Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin veloitamme koko hinnan (sairastumistapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan vain, jos osallistuminen koko kurssille estyy, yksittäisiä poissaolokertoja ei kuitenkaan korvata).
  • Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi siitä, mihin ryhmään lapsesi olisi hyvä osallistua, älä epäröi ottaa yhteyttä (mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com)!
  • Varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä vapaita paikkoja suoraan opettajalta sähköpostilla osoitteesta mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com.

Muskariopettaja
Henna Korhonen, musiikkipedagogi, AMK

yhteydenotot ja kyselyt sähköpostilla:  mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com

y-tunnus 1072605-9, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Siilinjärven paikallisyhdistys ry, Ruisaumantie 28, 71800 Siilinjärvi, p. 040 769 7805, mll.siilinjarvi@gmail.com