Siilinjärven yhdistys vuokraa laadukasta lasten kantorinkkaa (max 15kg). Kätevä ottaa mukaan retkille. Ota yhteyttä: matikkalaura@gmail.com

Laadukkaita kantoreppuja ja -liinoja myös Kuopion alueen kantovälinelainaamosta. Lainaamo toimii Kuopion keskustassa sekä Ranta-Toivalassa.

Yhdistys

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin ja vaikuttava valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka tehtävänä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Paikallisyhdistykset tarjoavat kaikille mahdollisuuden osallistua toimintaan ja tehdä hyvää yhdessä.

Siilinjärven paikallisyhdistys on lapsiperheiden asialla Siilinjärven alueella. Meillä on toimintaamme tukevia jäseniä noin 360, mutta toiminta on avointa ihan kaikille. Pyrimme vaikuttamaan paikalliseen päätöksentekoon tuomalla keskusteluun lapsiperheiden näkökulman ja lapsen edun. Vapaaehtoisvoimin järjestämme toimintaa, kerhoja sekä tapahtumia  lapsiperheille.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja toimimaan lasten hyväksi!

Toimintaa vuonna 2019

• 10 muskariryhmää
  • 2 kuperkeikkakerhoryhmää
  • pilates- ja syvävenyttely -kurssi
  • Hevisaurus-konsertti 9.2.2019
  • Lastentarvikekirpputori keväällä ja syksyllä
  • Lapset ensin -keräys
  • Sirkus Melskala - lasten konsertti 23.8 .2019

Mukana myös näissä:

• Siilinjärven perheentalo
  • Neuvolan perhevalmennus
  • LAPE (lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma) -kunnallinen työryhmä
  • VATU (lapsiperheiden varhaisen tuen työryhmä) -kunnallinen
  • MLL:n valtakunnallinen järjestöristeily
  • Hyvä joulumieli -keräys

Valtakunnallinen ja piirin toiminta

Lastenhoito

MLL:n Järvi-Suomen piiri välittää tilapäistä lyhytaikaista lastenhoitoapua koteihin.

Tilaa hoitaja:

ma-pe klo 7-12

tai http://www.mll.fi/vanhempainnetti/lastenhoito/

Perhekummitoiminta

MLL kouluttaa perhekummeja arjen avuksi ja tueksi perheille. Perhekummeja on myös Siilinjärvellä.

Lisätietoja: perhekummitoiminta