Sirkus Melskala -lastenkonsertti pe 23.8.2019 klo 18

21.8.2019

Kaikkien aikojen kummallisin Sirkus on saapunut kaupunkiin! Tässä sirkuksessa niellään miekkoja jos ne on tehty pullasta, Ilmavaivoista kärsivä leijonankesyttäjä onnistuu hukkaamaan jopa kultakalan ja apinoiden soittokunta laittaa koko yleisön pomppimaan. Mutta ensin kannattaa tehdä sinunkaupat!

Sirkusmaailman menneisyyden tulevaisuuden lupaus, itse tirehtööri Melskala johtaa eriskummallisen pientä teatteriseuruetta, jolta luonnistuu niin taikuus, nuorallatanssiminen, jousiampuminen kuin käärmeenlumoaminenkin. Vai luonnistuuko sittenkään?

TV:stä tutut lastensuosikit Tuomo Rannankari, Siina Hirvonen ja Jaakko Loukkola yhdistävät voimansa energisessä ja humoristisessa koko perheen musiikki-ilottelussa! Esityksessä kuullaan Tuomon rakastettuja kappaleita, sekä kaikille tuttuja lastenlauluja täysin uudenlaisella twistillä! Tervetuloa viihtymään!

Konsertin järjestää MLL Siilinjärven paikallisyhdistys.

Liput ovat varattavissa https://www.ideaticket.fi/it/?p=60. Lipun hinta 12 €.

Ostamalla lipun tuet myös MLL Siilinjärven paikallisyhdistystä 1 eurolla.

Tapahtumassa on myös buffet.

HUOM! Maksu käteisellä tai Mobile Pay-sovelluksella.