Verkkokaupan ehdot

Yleistä

Yleishyödyllisenä järjestönä MLL Siilinjärven paikallisyhdistys ry ei ole arvonlisäverovelvollinen, joten hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (AVL 4 §). 

Kaikkia asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti. Ostoksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin kerhoon liittyvien asioiden käsittelyyn tai verkkokauppaostokseen liittyvien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin

Toimitusehdot

Kerhopaikka eli verkkokauppaostos on mahdollista perua 14 vuorokauden kuluessa ostoksesta. Ota silloin yhteyttä mll.siilinjarvi.kerhot@gmail.com. Kerhon ohjaajalle tehty suullinen kerhopaikan peruminen ei riitä, vaan peruminen on tehtävä kirjallisesti yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Maksupalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

MLL Siilinjärven paikallisyhdistyksellä on oikeus perua kerhopaikka ja palauttaa rahat asiakkaalle, jos kerhon minimiosallistujamäärä (6 hlö) ei täyty. Tällöin asiakas saa maksupalautuksen verkkokaupan kautta.

Maksuehdot

Verkkokaupan maksut välittää Paytrail (ent. Checkout Finland), jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Verkkokaupan maksuehdot löydät Paytrailin verkkosivuilta.


Verkkokaupan ylläpitäjän yhteystiedot

y-tunnus 1072605-9, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Siilinjärven paikallisyhdistys ry, Ruisaumantie 28, 71800 Siilinjärvi, p. 040 769 7805, mll.siilinjarvi@gmail.com